Bi Reklam - Ankara Yasin ERGÜVEN

dEBder.org - Epidermolizis Bülloza

SSS - Sıkça Sorulan Sorular

Soru   1 - Derneğe Nasıl Üye Olabilirim?

Cevap 1 - Derneğimizle irtibata geçip üyelik formu için gerekli bilgi ve belgeleri paylaşarak üyemiz olabilirsiniz.


Soru   2 - Derneğin amacı nedir ?

Cevap 2 - Derneğin amacı türkiyedeki hastaların yaşadıkları sorunları minimize etmek ve yaşam kalitelerini arttırmak bürokraside karşılaşılan engelleri aşmak


Soru   3 -Dernek hastalara ne gibi yardımlarda bulunur ?

Cevap 3 -Dernek pisgolojik ve sosyolojik alanda tüm hastalara yardım etmektedir ayrıca rapor reçete hastane işlermlerinde hastalara teknik destek vermektedir -


soru   4 -Maddi olarak çocuğumun pansuman malzemelerini almakta zorlanıyorum ne yapmalıyım?

cevap 4-Gerekli pansuman malzemelerini rapor ve reçete düzenleyerek bağlı bulunduğunuz evde sağlık hizmeti biriminden ücretsiz olarak alabilirsiniz


soru   5-Rapor ve reçete ile alakalı hiçbir bilgim yok ne yapmalıyım?

cevap 5-Bu konuda derneğimizden hem teknik destek hemde rehberlik hizmeti alabilirsiniz


 soru   6- yeni doğan çocuğumun eb hastası olduğunu öğrendim ne yapmalıyım

cevap 6-Yeni doğumlarda aileler hastalıkla alakalı hiçbir bilgiye sahip olmadıkları için en yakın zamanda derneğimizle irtibata geçip yeni doğan eğitim programına dahil olmalıdırlar


 soru   7-yeni doğan eğitim programı ne  demek?

cevap 7-yeni doğan eğitim programı hastalık tanımı doğru bakım yara bakımı doğru ürün kullanımı prosüdürlerini içermektedir


 

soru   8-doğru yara bakım ürünleri hangileridir?

cevap 8-doğru yara bakımı için öncelikle hastanın durumu değerlendirilmeli ve uygun olan ürünler kullanılmalı bu konuda da derneğimizden destek alabilirsiniz


 

DEBRA EPİDERMOLYSİS BULLOSA YARDIM VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

A: Etiler Mahallesi 1459 sokak 13/1 Etimesgut/Ankara

T/F: 0312 244 00 94

E: ademakyuz06@hotmail.com

    debraturkey@gmail.com

F: facebook.com/dEBder.org

Bağış

Ziraat Bankası / Emirler - Etimesgut Şubesi

Ş. Kodu: 2349  H. No: 727 422 09 - 5001

IBAN: TR07 0001 0023 4972 7422 0950 01